Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC Din cauza vântului, au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia

ro

20 Jan, 2024 10:23 671 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulația închisă sau cu restricții de tonaj ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   

Sunt precipitații sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricții de tonaj, în județele Argeș, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman, Vâlcea. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Incidența precipitațiilor este în diminuare.

Potrivit Infotrafic, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov (zona montană), ninge, cu tronsoane cu depunere pe carosabil.

Pe Autostrada A1 sensul Pitești – București, kilometrul 17, în zona localității  Ciorogârla, județul Ilfov, circulația se desfășoară dirijat, pe a doua bandă. Se efectuează manevre pentru extragerea în afara suprafeței de rulare a unui ansamblu rutier derapat.

Din cauza vântului, au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condițiile meteo şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă!

Reduceți viteză dacă rulați pe un carosabil acoperit cu zăpadă! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului, evitând astfel să derapați!“ - au mai preciat reprezentanții INFOTRAFIC


Citește și: 

Se circulă în condiții de iarnă în județul Constanța! În ce zone acționează drumarii (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii