Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la RADET Constanța. Vizați sunt abonații care nu și-au achitat facturile

ro

15 Mar, 2018 12:49 3384 Marime text
RADET Constanța notifică toti consumatorii persoane fizice care nu și-au plătit facturile de energie termică în termenul scadent, că va lua măsura sistării furnizării energiei termice către acestia, dacă în termen de 10 zile de la data prezentei nu fac demersurile necesare în vederea achitării debitului înregistrat  în evidențele financiar – contabile ale regiei.

Dovada achitarii se va prezenta la RADET Constanța – Birou Urmărire Debite din str. Badea Cârțan nr.14 sau la telefon / fax 0341 461233, 0341 461234 , în termenul specificat.

Lista debitorilor notificati este disponibilă pe site-ul oficial al RADET Constanța, la adresa http://www.radet-constanta.ro/consumatori.php

RADET Constanța nu le va sista furnizarea energie termice consumatorilor care își achită integral debitul, sau îl achită parțial și încheie un proces verbal de eșalonare pentru datoria rămasă de achitat.

”RADET Constanța mulțumește tuturor consumatorilor care au înțeles să-și achite în termen facturile de energie termică astfel încât să nu pericliteze funcționarea continuă a întregului sistem de alimentare centralizată cu energie termică” - anunță RADET Constanța. 

 
Reamintim că, RADET Constanța a atenționat asociațiile de proprietari care au fost notificate în data de 09.03.2018 că urmează să li se sisteze furnizarea  energiei termice pentru că nu și-au achitat facturile in termenul scadent și că începând de luni 19.03.2018 va pune în aplicare prevederile notificării.

Lista asociațiilor de proprietari notificate a fost publicată în presa locală în data de 09.03.2018 și poate fi consultată și pe site- ul RADET Constanța la adresa http://www.radet-constanta.ro/consumatori.php

Pentru a se evita sistarea furnizării energiei termice solicităm reprezentanților legali ai asociațiilor de proprietari sa procedeze la achitarea datoriei pe care o înregistrează către furnizorul de energie termică conform notificării.
.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii