Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

10 Apr, 2023 16:44 616 Marime text
           Nr. 184.163 din 10.04.2023
 
Cercetat penal pentru infracțiune la regimul rutier                         
La data de 7 aprilie a.c., la ora 17:00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Șuțești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
Percheziții pe linia braconajului piscicol
La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza comunei Jirlău, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 64 lit.h și k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
 
Astfel, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Jirlău, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor trei plase de pescuit și șase vârșe.
 
De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Jirlău, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor două plase de pescuit.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii