Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

08 Jan, 2024 15:43 402 Marime text
89.009 din 08.01.2024
 
POLIȚIȘTII RUTIERI PREZENȚI PRINTRE PREȘCOLARI
 
 
Astăzi, 8 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități pe linie de educație rutieră cu preșcolarii unei grădinițe de pe raza municipiului.
 
Activitatea educativ-preventivă a fost desfășurată în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, ocazie cu care preșcolarilor le-au fost prezentate situații la care pot fi expuși pe stradă, acasă, când merg la joacă și măsurile de precauție pe care trebuie să le aibă în vedere pentru prevenirea implicării în evenimente negative.
 
Au fost prezentate aspecte teoretice și au fost desfășurate activități practice, cu ajutorul covorașului tematic din dotarea laboratorului.
 
În acest context, au organizat și jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor și le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulație, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, semnele de circulație, comportamentul în mijloacele de transport în comun, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere.
 
La activitate au participat 144 de preșcolari care au primit cu bucurie sfaturile polițiștilor!
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii