Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

17 Oct, 2023 15:38 750 Marime text
 
184.435 din 17.10.2023
 
 
ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI PENTRU MENŢINEREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 16 octombrie a.c., polițiștii și jandarmii au desfășurat 12 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 44 de evenimente, 39 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.410 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 6 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.
 
Siguranța școlară este o prioritate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila context în care, Poliția Orașului Ianca și Făurei au acționat ieri, în intervalul orar 07:00-15:00, în incinta și zona adiacentă unităților de invățământ, pe linia respectării prevederilor legale în vigoare, pentru menținerea unui climat de siguranță publică în proximitatea unităților de învățământ.
 
Polițiștii au legitimat 22 de persoane, fiind desfășurate activități preventive în scopul depistării persoanelor care nu iși justifică prezența în zona unităților de învățământ sau care ar putea reprezenta factori de risc pentru elevi și au fost efectuate controale corporale și ale autovehiculelor.
 
De asemenea, vizați au fost și elevii care absentează de la cursuri, verificarea responsabililor unităților de alimentație publică din zona unităților de învățământ.
 
De asemenea, agenții de securitate au fost instruiți cu privire la accesul în unitățile de învățământ și s-a relaționat cu directorii în vederea îmbunătățirii colaborării interinstituționale.
În continuare polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii