Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

19 Feb, 2024 15:05 370 Marime text
89.066 din 19.02.2024
 
ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚEANULUI
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 18  februarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 21 de acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 43 de evenimente,
36 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.015 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 14 permise de conducere și au ridicat 12 certificate de înmatriculare.
  •  
 
Aseară, 18 februarie a..c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din satul Roșiori, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.
 
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
  •  
De asemenea, azi-noapte, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului Brăila.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii