Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul concurentei a extins investigatia pe piata distributiei de produse de parfumerie marca "D&P Perfumum"

ro

21 Jun, 2010 19:48 2361 Marime text
Consiliul Concurenţei a extins investigaţia pe piaţa distribuţiei de produse de parfumerie marca "D&P Perfumum" şi asupra societăţii D&P PARFÜMÜM ITH. IHR. SAN. ve TIC. LTD. ŞTI. din Turcia. Extinderea investigaţiei se referă la o posibilă înţelegere între societatea din Turcia şi S.C. S&A PARFUM DISTRIBUTIONS S.R.L, importatorul din România, privind fixarea preţului de revânzare al acestor produse de parfumerie.

Legislaţia în domeniu ne permite să analizăm comportamentul unei companii străine dacă actele sau faptele sale produc efecte pe teritoriul României. Ca urmare, în cazul în care vom constata că interesele consumatorilor au fost afectate prin fixarea preţului de revânzare, firmele vinovate vor fi sancţionate" a declarat domnul Bogdan M. Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

La sfârşitul anului 2009, Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe pe piaţa distribuţiei de produse de parfumerie marca "D&P Perfumum", privind relaţia contractuală dintre importatorul din România al produselor marca "D&P Perfumum" şi distribuitorii săi.

În cadrul acestei investigaţii, inspectorii de concurenţă au efectuat inspecţii inopinate la sediile agenţilor economici investigaţi. Documentele şi declaraţiile ridicate în cadrul acestor inspecţii se află în analiza Consiliului Concurenţei, în cadrul procedurii specifice investigaţiei.

21 Iunie 2010

Biroul de Presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii