Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reactivi pentru Spitalul Județean Constanța. Ce firmă va livra produsele (document)

ro

03 Oct, 2019 00:00 1440 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ a achiziționat în urma unei licitații publice reactivi pentru Laboratorul de Analize din Ambulatoriu, în patru loturi, printr-un acord-cadru de 12 luni.


Atribuirea a avut loc la data de 23 septembrie 2019. Contractele subsecvente acordului cadru se vor încheia lunar, la începutul anului 2020 an până la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța și maxim pe o perioadă de 4 luni ulterior aprobării Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța pe anul 2019.


Un singur lot a avut ofertant câștigător, acesta fiind Clini-Lab SRL. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în municipiul Târgu Mureș, Strada Rodnei, județ Mureș. Societatea are capital social subscris de 120.000 lei, integral vărsat. Asociați persoane juridice sunt Atlas Holding SRL din Târgu Mureș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 10% / 10% și Diagnosticum SRL, cu sediul în Budapesta, Ungaria, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 87% / 87%, iar asociat persoană fizică este Fey Erzsebet, din Dej, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 3% / 3%. Administratorul societății este Stefan Jakab. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii