Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce au decis liberalii europeni Intrarea PNL în PPE a fost amânată

ro

03 Jun, 2014 17:37 1636 Marime text
PNL va putea să intre în PPE abia la toamnă, deși vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde anunța după alegerile europarlamentare că acest lucru se va întâmpla până în 4 iunie. 

Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru România TV de purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, Kostas Sasmatzoglou.

„PNL a cerut oficial să se aflilieze la PPE, iar această cerere a fost înaintată Adunării Politice a PPE, cea care ia acest gen de decizii. Acum urmează să primim documentele aferente acestei cereri, documente pe care le vom primi în zilele următoare. Procesul a fost demarat, aşa cum am spus, toată lumea a salutat cererea, nu a întrebat nimeni de ce şi cum, toţi au fost pozitivi. Ne aşteptăm ca procesul de afiliere să fie finalizat la următoarea Adunare, care este prevăzută în septembrie", a declarat  purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, Kostas Sasmatzoglou, pentru România TV.

Crin Antonescu anunţa, după alegerile europaralmentare, propunerea ca PNL să părăsească ALDE şi să treacă la PPE. Cu două zile înainte de scrutin, Crin Antonescu s-a deplasat la Bruxelles, pentru a discuta trecerea liberalilor la populari. Această chestiune a fost confirmată de vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii