Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe afirmă că nu a contactat primarii liberali, nici direct, nici prin emisari!

ro

17 Mar, 2024 15:39 1049 Marime text
Referitor la afirmațiile făcute de Florin Mitroi, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ potrivit căuia trei primar liberali ar fi fost contactați de oamenii lui Stroe pentru a-i intoxica cu informații legate de plângeri penale, liderul PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a transmis urmatoarele: „Nu comentez aberațiile lui Florin Mitroi. Nu am avut niciun fel de discuții față în față sau telefonic cu cei trei primari de ani de zile. Nu mi-am trimis nici emisari la primarii PNL".

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Constanța, Florin Mitroi, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Constanța, a spus că a primit foarte multe telefoane de susținere după anunțul candidaturii, dar au existat și foarte multe intoxicări din partea unor oameni din PSD, care au spus la trei primari că Mitroi le-a făcut dosare!

Printre primarii vizați de intoxicări sunt cel de la Medgidia (Valentin Vrabie), de la Medgidia (Cristian Radu) dar și primarita de la Mihail Kogălniceanu (Ancuța Belu). Referitor la primarii intoxicați, Mitroi spune că trimișii lui Felix Stroe i-a contactat pe primarii PNL. 

Citește și: 

UPDATETrei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii