Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Anul electoral 2024. Mize și scenarii pentru Constanța!

ro

22 Jan, 2024 14:07 1303 Marime text

 

Unul dintre cei mai performanți și longevivi primari liberali vine la ZIUA LIVE.

Florin Mitroi nu este un amator de publicitate, însă 2024 este un an electoral, cu multe provocări, iar acestea necesită atenție, dar și explicații.

Realizările primarul Mitroi sunt deja cunoscute iar numărul mare de constănțeni care au migrat și s-au stabilit în ultimii ani în comună sintetizează munca administrației locale.

La ZIUA LIVE, vrem să aflăm de ce alte investiții mai are nevoie Valu lui Traian, ce probleme au rămas nerezolvate din mandatele precedente și mai ales ce alegeri va face edilul Florin Mitroi anul acesta?

Va rămâne alături de „familia din Valu” sau va face pasul spre o candidatură la Consiliul Județean, Parlament, etc? Pentru că dintr-o poziție la nivel județean sau central e limpede că poți face mult mai multe pentru oameni.

S-ar adapta, Florin Mitroi într-o lume a politicii la vârf?

Va repeta PNL Constanța performanţa electorală de la localele din 2020 sau va trebui să se mulțumească cu mai puțin?

Este 2024 un an al schimbărilor, un an care va scoate la lumină adevăruri profunde, aducând schimbări masive atât la nivel personal, cât și colectiv?

Răspunsurile invitatului editiei, le vom afla împreună, marți, 23 ianuarie de la ora 13.00.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii