Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

ro

22 Mar, 2024 11:12 1884 Marime text

  • PNL Tulcea a început să-și prezinte candidații pentu funcțiile de primar în orașele și comunele județului Tulcea.
  • PNL Tulcea lansează azi, 22 martie 2024, zece candidații pentru funcția de primar de comună.


La eveniment sunt prezenți Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele filialei județene a PNL, George Șișcu, deputat și candidat la președinția CJ Tulcea, Doina Săcui, președinta OFL Tulcea, Alexandru Filip, vicepreședinte al PNL Tulcea, deputatul Michael GuduNicu Mocanu - primarul comunei Greci, Năstase Sandu - primarul comunei Turcoaia, Ghiorghe George - primarul comunei Izvoarele, Gigi Văcaru - Primarul comunei Măcin,  Nicoleta Sevastian - Primarul comunei Maliuc, Ion Nicolae - Primarul comunei Nalbant.

Cei zece candidaţi s-au prezentat publicului şi şi-au exprimat încrederea că vor câştiga alegerile din localităţile lor pe data de 9 iunie.

Cristina Staicu – candidat pentru Primăria Ceatalchioi: „Îmi doresc o schimbare, o comunitate care să crească. Am încredere în mine și în oamenii din jurul meu. De asemenea, îmi doresc să fiu înțeleaptă, ca să pot ajuta comunitatatea“.
 
Paresa Carpov – candidat pentru Primăria Sulina: „Sunt aproape de oameni. Am toată încrederea că voi reuși să unesc toate categoriile sociale din acest oraș.  Am toată încrederea că o reușesc pentru că am experiență în administrație. Sunt sigură că Sulina poate mai mult și îmi doresc ca oamenii care vin aici să rămână cu o impresie bună. Cred că voi realiza toate proiectele cu ajutorul echipei PNL!“.

Maria Belibrov – candidat pentru Primăria Pardina: „Aș dori să readuc la normalitate actul administrativ! Îmi doresc să cresc calitatea vieții comunității din care fac parte!“.



Valentin Sereev, actualul viceprimar, candidat  pentru Primăria Slava Cerchză: „Am simțit nevoia de a face ceva pentrru comunitatea din care fac parte. Acum trei ani am candidat la primăria Slava Cerchză, împotriva unui primar cu șapte mandate. În acest moment am toate elementele necesare pentru a fi un bun primar. Am experiența acumulată în cei trei ani și jumătate ede vicceprimar și sunt sigut că locuitorii îmo vor acorda toată încrederea!“.


George Năstase, actualul viceprimar cu atribuții de primar, candidat la Primăria comunei Văcăreni:  „În anul 2020 am candidat la funcția de primar, dar acest lucru nu m-a descurjat, dar m-a ambiționat să rămân activ în comunitatea din care fac parte. Am devenit viceprimar cu atribuții de primar și am fost alăruri de comunitate. Comuna Văcăreni are nevoie de o persoană asumată, transparentă și dormică de muncă. Am ales să merg pe acest drum alături de PNL!“

Dragoș Crivăț, candidat la Primăria Frecăței: „Sunt un om cinstit, apropiat de oameni, care, după o zi de muncă la birou, fac și  munci agricole. Comuna are nevoie de o schimbare și de o modernizare. Voi aduce schimbări semnificative în viața comunei Frecăței! Candidez pentru că vreau să plantez iubire, înțelegere și respect în comuna mea. Comuna are o intervenție imediată pentru a începe drumul modernizării și schimbării”.



Cristian Gorgovschi, actual consilier local, candidat la Primăria Chila veche: „Sunt sigur că voi câștiga primăria cu ajutorul echipei PNL!“

Eugen Petrică, candidat la Primăria Ceamurlia de Jos: „Îmi doresc să schimb în bine lucrurile din comună. Mă bazez pe sprijinul echipei PNL și urez succes tuturor candidaților!“

Sorin Diaconu, candidat la Primăria Nufărul: Comuna are nevoie de o schimbare în bine! Vreau să mulțumesc echipei PNL Tulcea. Voi candida cu speranța că voi câștiga. Am încredere că voi pune comuna pe drumul cel bun!
 
Lista celor 10 candidați, anunțati, azi, de PNL Tulcea!

1. Sulina - Paresa Carpov
2. Pardina - Maria Belibrov
3. Văcăreni - George Năstase
4. ⁠Ceatalchioi - Cristina Staicu
5. ⁠Chilia Veche - Cristian Gorgovschi
6. ⁠Ceamurlia de Jos - Eugen Petrică
7. Slavă Cercheză  - Valentin Sereev
8. ⁠Frecăței - Dragoș Crivăț
9. ⁠Nufăru - Sorin Diaconu
10. ⁠Smârdan - Mihai Sofron

La rândul său, Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele filialei județene a PNL a menționat că locuitorii județului Tulcea trebuie să fie conduși de liberali.



„Fiecare comunitate poate obține bani europeni și dezvolta localitatea. Ne dorim să avem 75% dintre primarii, după alegerile din 9 iunie. Și, ca și acum, cei mai mulți locuitori din județul Tulcea să fie conduși de liberali. Pentru că atunci când există o astfel de victorie, vom obține și președinția Consiliului Județean”!“, le-a transmis celor prezenți Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele filialei județene a PNL.

„Iubesc acest județ. Nu vreau să fac averi, nu am avut contracte cu statul. Tot ce am făcut am făcut-o în privat. Iată-mă azi al al doilea mandat de parlamentar. Puterea unui candidat constă în echipa lui. Și puterea echipei constă în fiecare candidat!“, a punctat George Șișcu, deputat și candidat la președinția CJ Tulcea.


 

Primii 11 candidați pentru funcțiile de primar ai autorităților publice locale, prezentați pe 15 martie 


 
Reamintim că pe data de 15 martie, PNL Tulcea și-a lansat primii 11 noi candidați pentru funcția de primar de comună,  dar și candidaturile la președinția Consiliului Județean și la primăria municipiului Tulcea.
 
Astfel, George Șișcu, deputat de Tulcea, și-a anunțat oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Tulcea.
 
Totodată, Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea și președintele filialei județene, a confirmat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Tulcea.
 
La eveniment au fost prezenți și primarii Georgian Caraman (primarul orașului Babadag). Gheorghe Năstase (primarul comunei Somova) și Enache Dumitru (primarul comunei Stejaru), care au confirmat că vor candida pentru un nou mandat.
 
În cadrul evenimentului, PNL Tulcea și-a prezentat noii candidați care s-au alăturat echipei și care vor să aducă schimbări în bine comunităților lor. Așadar, pe data de 15 martie au fost lansate oficial următoarele candidaturi:
 
1. Alexandru Averian - Comuna Sarichioi
2. Andreea Tanur - Comuna Cerna
3. Viorica Toader - Comuna Peceneaga
4. Marian Ilie - Comuna Luncavița
5. Gabriel Neacșu - Comuna Ostrov
6. Cătălin Mocanu - Comuna Valea Nucarilor
7. Grișa Panait - Comuna Carcaliu
8. Nicu Arnăutu - Comuna M.Kogălniceanu
9. Liliana Marinescu - Comuna Baia
10. Dănuț Pușcasu - Comuna I.C.Brătianu
11. Florin Pascale - Comuna Niculițel.

Citește și.

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii