Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri

ro

17 Apr, 2018 07:47 1197 Marime text
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Câmpulung şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează 12 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni contra patrimoniului.
 
Potrivit IPJ Argeș, la data de 17 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din judeţul Argeş.
 
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi complicitate la furt.
 
Din cercetări a reieşit că în perioada decembrie 2017 - aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza judeţului Argeş, de unde ar fi sustras diverse bunuri.
 
Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei.
 
9 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Câmpulung pentru audieri.
 
La acţiune participă şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii