Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în municipiul Constanța, Năvodari, Lumina, Topraisar și Dulcești (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Apr, 2024 11:43 871 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaÎn această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, la solicitarea  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub coordonarea procurorului de caz Teodor Niță, specializat în combaterea infracționalității de mediu, efectuează 11 percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.

Potrivit IPJ Constanța, perchezițiile au loc cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și al specialiștilor  Gărzii de Mediu Constanța.

„Perchezițiile se desfășoară în municipiul Constanța, orașul Năvodari, comunele Lumina, Topraisar și satul Dulcești.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, din luna februarie a.c. și până în prezent, persoanele în cauză ar fi încălcat dispozițiile O.U.G. 92/2021, privind regimul deșeurilor, pe care le-ar fi depozitat, aruncat sau abandonat în mod ilegal.

La percheziții participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii