Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat de trafic de droguri, reținut la Constanța! Ce au găsit polițiștii și procurorii în locuința acestuia (GALERIE FOTO)

ro

11 Apr, 2024 14:34 534 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 10 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit IPJ Constanța, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 70 de grame de canabis (drog de risc), pentru 3.000 de lei.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de canabis, pentru sume între 300 și 3.000 de lei.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 150 de grame de canabis, cântare electronice, 40 de plicuri din material plastic destinate ambalării drogurilor, precum și alte mijloace de probă.

La data de 10 aprilie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.


Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.     

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.
                                 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Percheziții în București și alte două județe din țară! Vizate, persoane suspectate de șantaj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii