Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie reținută la Constanța pentru fals și uz de fals! Cum acționa suspecta

ro

17 Apr, 2024 15:23 624 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 52 de  ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.
 

„Astfel, în perioada 2022 – 2023, împreună cu o altă persoană, femeia ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate cu prilejul achiziționării unor imobile, încasând de la acestea diferite sume de bani, cu titlu de avans, în vederea achiziționării imobilelor respective.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 255.000 de lei.
 
În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 

„Astăzi, va fi prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Reamintim că, la data de 16 aprilie a.c. , polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor două persoane bănuite de săvârșirea faptei.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale“ - au mai precizat anchetatorii.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Percheziții într-un dosar penal de înșelăciune și fals în declarații, în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii