Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce zone din Constanța au loc lucrări de întreținere și igienizare? Ce amenzi pot primi cei care aruncă gunoaie la întâmplare (galerie foto)

ro

05 Jul, 2019 16:03 1435 Marime text
În această săptămână, angajați ai Serviciului Igiena Publică împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat în centrul Constanței, în cartierul Medeea, pe varianta Constanței și în stațiunea Mamaia, urmând ca astfel de lucrări să aibă loc și în alte zone de pe raza municipiului Constanța.
 
Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile.
 
În paralel, echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în Parcul Tăbăcărie, cel din zona Gării și în zona Tomis III, au tuns gardul viu de pe bulevardele I.C. Brătianu și Al. Lăpușneanu, în timp ce în parcurile Tomis II, Casa de Cultură, Tăbăcărie, Dragoslave și „Oleg Danovski” s-au măturat aleile, s-au strâns și transportat resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi.
 
În același timp, angajații Confort Urban au vopsit stâlpii metalici ai semafoarelor din mai multe zone ale orașului.
 
Primăria Municipiului Constanța solicită constănțenilor să nu mai arunce gunoaie sau resturi menajere la întâmplare. Persoanele ce nu respectă indicația, vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii