Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că sezonul estival din stațiunea Mamaia mai poate fi salvat prin parcare gratuită?

ro

18 Jul, 2022 00:00 2348 Marime text
  • Primarul Vergil Chiţac a anunţat că parcarea în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța va fi gratuită în intervalul orar 22:00 - 08:00
  • Reamintim că în stațiunea Mamaia sunt 7.000 de locuri de parcare disponibile din care sunt închiriate de hotelieri doar 1.300
  • Atât consilierii USR, cât și cei de la PSD consideră că se impune ca parcarea să fie gratuită pe tot parcursul sezonul estival, atât în Mamaia, cât și în oraș
 

 
Cuvântul care stă pe buzele multor constănțeni, dar și turiști în această perioadă este, fără îndoială, parcările. 
 
Primarul Vergil Chiţac a anunţat că parcarea în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța va fi gratuită în intervalul orar 22:00 - 08:00.

Reamintim că în stațiunea Mamaia sunt 7.000 de locuri de parcare disponibile, din care sunt închiriate de hotelieri doar 1.300.

Decizia favorabilă constănțenilor și nu numai va intra în vigoare după următoarea şedinţă extraordinară a Consiliului Local.

Atât consilierii USR, cât și cei de la PSD consideră că se impune ca parcarea să fie gratuită pe tot parcursul sezonul estival, atât în Mamaia, cât și în oraș, după modelul adoptat recent și de Primăria Mangalia, care a eliminat taxa de parcare în toate staţiunile din sudul litoralului. 


Totodată, aleșii locali se pronunță și pentru scăderea semnificativă a tarifelor pentru parcare și în municipiul Constanța.
 
Pentru cât a mai rămas din sezon, orice măsură ar putea fi tardivă și fără efecte semnificative pentru operatorii economici din turism.
 
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

LIVE VIDEO + TEXT. Parcare gratuită în Mamaia și în Constanța pe timp de noapte Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, prezent la lansarea unui proiect în Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)


 
 
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii