Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie Peste 80% dintre participanții la sondaj se declară nemulțumiți de modul în care a fost reabilitată strada Ștefan cel Mare din Constanța!

ro

24 Sep, 2023 17:00 1906 Marime text
  • Mulți dintre constănțenii sunt nemulțumiți de faptul că lucrările nu se mai termină și, în plus sunt departe de ceea ce li s-a promis
  • De la materialele folosite, mobilier, finisaje, până la execuția lucrărilor
  • Cum era de așteptat un număr mare dintre participanții la sondaj s-au declarat nemulțumiți de modul în care arată principala arteră pietonală a municipiului după reabilitare. 81% dintre cei care s-au pronunțat au spus că NU sunt mulțumiți de rezultat, 12% au răspuns că le place cum arată astăzi Ștefan cel Mare iar 7% nu au vrut să răspundă sau nu au încă o opinie cu privire la această reabilitare
 
 
Termenele avansate atât de administrația locală cât și de constructor pentru finalizarea lucrărilor de pe strada Ștefan cel Mare au expirat rând pe rând.
 
Pavelele au fost scoase și puse de trei ori până acum, iar autoritățile au urmărit lucrările mai mult din birouri decât din teren.
 
Noul termen avansat pentru predarea la cheie a pietonalei din centrul municipiului Constanța inundată de praf greu respirabil este 30 septembrie 2023.
 
Mulți dintre constănțenii sunt nemulțumiți de faptul că lucrările nu se mai termină și, în plus sunt departe de ceea ce li s-a promis.


De la materialele folosite, mobilier, finisaje, până la execuția lucrărilor.

Sunt constănțeni care spun că Ștefan cel Mare se va transforma într-un dormitor pentru oamenii străzii.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu tema : „Sunteți mulțumiți de cum s-a realizat reabilitarea străzii Ștefan cel Mare din Constanța?”

 
Cum era de așteptat un număr mare dintre participanții la sondaj s-au declarat nemulțumiți de modul în care arată principala arteră pietonală a municipiului după reabilitare. 81% dintre cei care s-au pronunțat au spus că NU sunt mulțumiți de rezultat, 12% au răspuns că le place cum arată Ștefan cel Mare iar 7% nu au vrut să răspundă sau nu au încă o opinie cu privire la această reabilitare.



 
 
Citește și:

Sondaj de opinie „Sunteți mulțumiți de cum s-a realizat reabilitarea străzii Ștefan cel Mare din Constanța?”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii