Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie Golgeterul de la Farul Constanța în sezonul 2023/2024. Un jucător, indicat de 46% dintre respondenți

ro

18 Feb, 2024 17:00 1138 Marime text
 

 
  • Louis Munteanu a marcat cinci goluri până acum, la egalitate cu Rivaldinho și Constantin Budescu, toți trei fiind în spatale lui Ionuț Larie, care a punctat de șapte ori.
 
În  cele 25 de meciuri disputate până acum în ediția 2023/2024 a Superligii, campioana en-titre a României, Farul Constanța, a marcat 34 de goluri și a primit 35, având astfel golaveraj negativ, -1.
 
Pe primul loc între marcatorii „marinarilor“ este un fundaș, Ionuț Larie, căpitanul echipei, care a înscris de șapte ori, cele mai multe dintre goluri fiind din penalty. În clasamentul golgeterilor Farului urmează trei oameni de atac, Rivaldinho, Louis Munteanu și Constantin Budescu, fiecare cu câte cinci goluri.
 
Restul golurilor au fost marcate de Andrei Artean - 3, Ionuț Vînă - 2, Ronaldo Deaconu, Tudor Băluță, Adrian Mazilu, Mateus, Nicolae Carnat, Enes Sali și Constantin Grameni - câte 1, cu mențiunea că Artean, Mazilu, Mateus, Carnat și Enes Sali nu mai joacă la Farul.   
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Cine credeți că va fi golgeterul Farul Constanța în sezonul 2023/2024 al Superligii?“, variantele de răspuns fiind: Louis Munteanu, Rivaldinho, Constantin Budescu, Ionuț Larie sau un alt jucător.
 
Cei care au participat la sondaj au optat astfel: Louis Munteanu - 46%, Ionuț Larie - 28%, alt jucător - 11%, Constantin Budescu - 8%, Rivaldinho - 7%.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Cine credeți că va fi golgeterul Farul Constanța în sezonul 2023/2024 al Superligii?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii