Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie. Fotografie de moment. Ce partide ar vota constănțenii la alegerile locale din 2024?

ro

30 Jul, 2023 18:00 2410 Marime text
  • ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie, cu tema : „ Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, cu ce partid ați vota la Constanța?”
  • La sondaj au participat 500 de cititori
  • În urma voturilor acestora, pe primele loc în preferințelor celor care au participat la sondajul de opinie se situează în ordinea procentelor obținute: USR, PSD, Forța Dreptei, PNL, AUR și Partidul Verde
  • Un procent de 12% dintre participanții la sondaj ar vota altă formațiune decât cele aflate deja pe scena politică locală
  • Cele mai mici procente în cadrul sondajului le-au obținut PRO România, PUSL și UDMR
 
 
 
Cu patru cicluri electorale în calendar, comasate sau nu, alegerile care au loc la fiecare patru ani (n.r. respectiv 5 pentru Parlamentul European) vor reprezenta adevăratele teste de încredere/lispă de încredere a populației în clasa politică.
 
Procentele rezultate în urma votului dumneavoastră sunt o fotografie de moment privind stabilirea ponderii reprezentanților partidelor politice în Consiliile Locale, respectiv Consiliul Județean Constanța.
 

În acest context, ZIUA de Constanța, a lansat sondajul de opinie, cu tema : „ Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, cu ce partid ați vota la Constanța?”

 
La sondaj au participat 500 de cititori. Publicăm în continuare rezultatul sondajului de opinie și procentele obținute de fiecare formațiune politică în parte urmare a voturilor cititorilor.
 
PNL -11%
PSD -15%
USR - 23%
AUR - 10%
PMP- 3%
Forța Dreptei – 13%
PUSL – 1%
PRO România – 1%
UDMR – 1%
Partidul Verde – 10%
Altul – 12%





PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Sondaj de opinie. Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, cu ce partid ați vota la Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii