Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie. Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, cu ce partid ați vota la Constanța?

ro

23 Jul, 2023 18:00 2811 Marime text
  • Cu patru cicluri electorale în calendar, comasate sau nu, alegerile care au loc la fiecare patru ani (n.r. respectiv 5 pentru Parlamentul European) vor reprezenta adevăratele teste de încredere/lispă de încredere a populației în clasa politică
  • Procentele rezultate în urma votului dumneavoastră sunt o fotografie de moment privind stabilirea ponderii reprezentanților partidelor politice în Consiliile Locale, respectiv Consiliul Județean Constanța.
  • Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse
 
Este perioada vacanțelor, însă urmează o toamnă și mai ales un an 2024 extrem de important pentru electoratul din România.

Cu patru cicluri electorale în calendar, comasate sau nu, alegerile care au loc la fiecare patru ani (n.r. respectiv 5 pentru Parlamentul European) vor reprezenta adevăratele teste de încredere/lispă de încredere a populației în clasa politică.

Cum la nivel național, sondajele de opinie pe tema viitoarelor alegeri se realizează aproape în fiecare lună, în această săptămână, vă propunem un sondaj, cu aplicabilitate locală/județeană cu întrebarea:
 


 
Procentele rezultate în urma votului dumneavoastră sunt o fotografie de moment privind stabilirea ponderii reprezentanților partidelor politice în Consiliile Locale, respectiv Consiliul Județean Constanța.

Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Sondaje de opinie Fotografie de moment. Pe cine ați vota primar la alegerile locale din 2024? Pe primele trei poziții s-au clasat reprezentanți ai PSD, USR și Forța Dreptei!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii