Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că vor fi finalizate la timp toate șantierele deschise de administrația condusă de Vergil Chițac?

ro

15 May, 2023 00:00 1482 Marime text
  • Proiectele derulate în municipiul Constanța trebuie finalizate până cel mai târziu la sfârșitul anului 2023, altfel, municipalitatea va fi obligată să continue restul de lucrări din fonduri proprii și eventual să returneze banii europeni
  • Acest lucru ar fi o catastrofă pentru bugetul municipiului Constanța, însă acest pericol există!
  • Scadența vine din urmă și după aproape doi ani de zile de la deschiderea acestor șantiere, angajații Primăriei Constanța au realizat că multe dintre lucrări au fost făcute iresponsabil, iar recepția acestora este în pericol, mai ales că toate aceste lucrări sunt derulate cu fonduri europene
  • Zilele trecute, primăria Constanța a decis ca refacerea pavajului din granit pe cheltuiala constructorului
 

 
„Constanţa este un şantier pentru că aşa trebuie să fie. Nu vrem să privim impasibili cum oraşul devine o ruină“, afirma la începutul acestui an, primarul Vergil Chițac.

Scadența vine din urmă și după aproape doi ani de zile de la deschiderea acestor șantiere, angajații Primăriei Constanța au realizat că multe dintre lucrări au fost făcute iresponsabil, iar recepția acestora este în pericol, mai ales că toate aceste lucrări sunt derulate cu fonduri europene.
Dacă în cazul unor șantiere s-a optat pentru dispoziții de șantier iar anumite lucrări au fost corectate, pe marile bulevarde sau pe strada Ștefan cel Mare, modul dezorganizat și neprofesionist în care s-a lucrat își spune cuvântul.

Zilele trecute, primăria Constanța a decis ca refacerea pavajului din granit pe cheltuiala constructorului. 

Proiectele derulate în municipiul Constanța trebuie finalizate până cel mai târziu la sfârșitul anului 2023, altfel, municipalitatea va fi obligată să continue restul de lucrări din fonduri proprii și eventual să returneze banii europeni. Acest lucru ar fi o catastrofă pentru bugetul municipiului Constanța, însă acest pericol există!

În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:  


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii