Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că exploziile de la Petromidia și de la Celco au afectat calitatea aerului din Năvodari și Constanța?

ro

05 Jul, 2021 00:00 1906 Marime text
  • Două explozii puternice au cutremurat Năvodari și Constanța, în două zile consecutive.
  • Ambele au fost urmate de incendii cu degajări de noxe.
Vineri, 2 iulie 2021, în jurul orei 12.00, o puternică explozie la Petromidia a înnegrit cerul. Un om și-a pierdut viața, iar alți patru au fost răniți. Focul a fost stins după câteva ore, iar stațiile de măsurare a calității aerului de la Năvodari au înregistrat modificări, indicii arătând în ziua respectivă nivelul „Rău“ pentru poluanții reprezentați de oxizii de azot și, respectiv, „Moderat“ pentru ozon.
 
În ziua imediat următoare, pe 3 iulie 2021, în jurul orei 16.00, s-a produs o altă explozie, de data aceasta, în Constanța, la Celco – Zona Industrială. Mesajul RO-ALERT emis informa populația că explozia produsă este urmată de un incendiu cu degajări mari de noxe.
 
În contextul acesta, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea



De asemenea, așteptăm întrebările și comentariile dumneavoastră legate de această temă, cu respectarea unui limbaj decent, și pe adresa redacției tomis@ziuact.ro și pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.
 
Citește și:

Exclusiv
Calitatea aerului în Năvodari, după explozia de la Midia! S-au modificat indicii!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii