Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU despre pompierii care au participat la evenimentul de la Rafinăria Petromidia „Îi felicităm pentru modul în care au acționat!”

ro

29 Mar, 2024 12:24 1172 Marime text
Sursă foto: Facebook/IGSU
 
  • În fotografii sunt o parte dintre cei 80 de pompieri care în această dimineață au participat la evenimentul produs la Rafinăria Petromidia din județul Constanța. Incidentul a fost observat de 2 colegi de la stația Midia, care au sunat de urgență la dispeceratul ISU Constanța.
     
În fotografii sunt o parte dintre cei 80 de pompieri care în această dimineață au participat la evenimentul produs la Rafinăria Petromidia din județul Constanța. Incidentul a fost observat de 2 colegi de la stația Midia, care au sunat de urgență la dispeceratul ISU Constanța, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

În doar 3 minute, Planul Roșu de Intervenție a fost activat, măsura care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Gradual, în zona de intervenție, au fost alocate autospeciale de stingere, autoscări, autospecială pentru transport personal și victime multiple, autospecială CBRN și ambulanțe SMURD, însumând peste 20 de mijloace tehnice.

Pentru eficientizarea misiunii derulate de pompieri, efectivele locale au fost suplimentate cu alte 4 autospeciale de stingere, 2 de la ISU Călărași și 2 de la ISU Ialomița, precum și cu 1 autospecială de transport roboți de la ISU B-IF.

„Eforturile colegilor noștri, coordonarea, inclusiv cu echipajul serviciului privat al operatorului economic, și experiența lucrului în echipă au făcut ca misiunea să fie gestionată cu succes, fără a exista victime sau pierderi de vieți.

Îi felicităm pentru modul în care au acționat, precum și pentru profesionalismul dovedit în urma punerii în aplicare a procedurilor de răspuns în astfel de situații”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
LIVE VIDEO+TEXT: Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari! Planul Roșu de Intervenție, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii