Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerile de la Universitatea Ovidius sunt supervizate de Pro Democraţia, Liga Studenţilor, preşedintele Biroului Electoral Central şi de juristul universităţii

ro

24 Feb, 2012 14:28 1481 Marime text

Începând de la prima oră a zilei, profesorii de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa şi-au rânduit în aşa fel programul încât să ajungă şi la urna de vot. Printre primii prezenţi la secţia de votare au fost profesorii de la Facultatea de Teologie, care au venit în număr mare, dar şi cei de la Facultăţile de Litere, Ştiinţe ale Naturii, Matematică şi Informatică. Toţi sunt conştienţi de faptul că este un moment important în viaţa universităţii, care va marca evident o anumită schimbare.

Votarea este supervizată de reprezentanţi de la Pro Democraţia, Liga Studenţilor, alături de preşedintele Biroului Electoral Central, prof.univ.dr. Corneliu Amariei şi de juristul universităţii, Loredana Dan. Votarea se va încheia la ora 20.00, iar pentru funcţia de rector candidează prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure, prof.univ.dr. Mihai Gîrţu, prof.univ.dr. Eden Mamut şi prof.univ.dr. Marian Cojoc. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii