Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini miss şi mister, la Mamaia

ro

11 Aug, 2013 14:24 2961 Marime text
În Mamaia se desfăşoară în aceste zile Baby Fashion Weekend. Sâmbătă seară, pe scena din zona Cazinoului au defilat juniorii, care au prezentat modă pentru copii sau au participat la Mini Miss și Mister Litoral. Irina Columbeanu a urcat şi ea pe scenă.
Se pare că omul de afaceri Irinel Columbeanu are deja planuri mari pentru fiica sa. Este evident faptul că Irinuca a moştenit pe deplin talentul mamei sale. Încrezătoare, aceasta a defilat pe scenă fără vreo urmă de emoție.
 
“E o chestie [...] o experiență, cred eu, prin care orice copil trebuie să treacă, dacă are ocazia. Aceasta este una dintre primele bătălii ale lunii vieți pe care sper că o așteaptă”, a declarat Irinel Columbeanu.
 
Pe lângă concursurile de frumusețe la care o duce, Irinel spune că vine cu fiica sa la mare în fiecare weekend. La evenimentul de sâmbătă seara de pe scena din Mamaia au defilat numai copiii. Pe lângă concursurile de miss și mister, au existat și prezentări de jucării.
 
“Avem 25 de copii în spectacol, iar ei vor prezenta […] vor face parada modei cu jucării de la două firme foarte mari și vor avea și un moment artistic, un moment în care vor cânta un cântec de grup foarte frumos”, a declarat Gabi Soare.
 
Cu sau fără emoții, toţi juniorii au defilat exemplar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii