Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baby Fashion Weekend la Fashion Summer Festival Mamaia 2014

ro

07 Aug, 2014 16:32 1352 Marime text
După ce weekend-ul trecut ediția specială a Carnavalului Mamaia a atras un număr record de peste 35.000 de spectatori, protagoniștii weekend-ului 8-9 august pe impunătoarea scenă Fashiontv din Mamaia vor fi copiii.
Moda destinată celor mici oferă multe atracții speciale, iar Fashiontv România va aduce pe scena din Piața Cazino din Mamaia cele mai noi tendințe și colecții vestimentare adresate micuților cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.
Modele pe catwalk vor fi chiar copiii, care vor defila în creații ale unor renumite branduri românești și internaționale, realizate special pentru ei. De asemenea, turiștii se vor putea bucura de momente artistice având ca protagoniști copii talentați, dar și de concursul Mini Miss și Mini Mister Litoral 2014.
Carnavalul Mamaia continuă, ca în fiecare sâmbătă seara, cu defilarea carelor alegorice ale cluburilor, care se vor opri la scena Fashiontv pentru un spectacol inedit.
Evenimentele au loc începând cu ora 20:30 și vor fi transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro.
Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.
Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii