Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini Miss și Mini Mister Litoral 2014 la Fashion Summer Festival în Mamaia

ro

09 Aug, 2014 08:12 1884 Marime text
 Vineri, în prima seara a Baby Weekend din cadrul Fashion Summer Festival, micuți cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani au defilat pe catwalk în colecțiile unor cunoscute branduri vestimentare.

În cadrul evenimentului, a fost organizat și concursul Mini Miss și Mini Mister Litoral 2014, care a inclus probe precum cea a costumului de baie, a ținutei de seară și o probă artistică, de dans. Micuții concurenți au cucerit spectatorii, cu toții fiind în final recompensați pentru talentul lor special.

Brandurile pentru copii care și-au prezentat colecțiile pe scena Fashiontv au fost Noriel, Penti, LC Waikiki, United Color of Benetton, Marks & Spencer, Junior Shop. Evenimentul a inclus și momente artistice cu copii, asigurate de Trupa Amicii și Teatrul de modă Kasta Morrely Kids, dar și prezentări ale modelelor Fashiontv, care au defilat în colecțiile brandurilor pentru adulți Atmosphere și Duet.

Carnavalul Mamaia continuă în 9 august, ca în fiecare sâmbătă seara, de la ora 21, cu defilarea carelor alegorice ale cluburilor, care se vor opri la scena Fashiontv pentru un spectacol inedit.

În weekend-ul următor, 15-16 august, importanți designeri internaționali își vor prezenta noile colecții vestimentare la Mamaia, la International Fashion Weekend. Tot atunci, va avea loc și concursul internațional Black Sea Model Awards, care descoperă și lansează modele de podium, cu șansă la o carieră internațională în modelling. Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmărite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014. 
Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii