Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Agigea îşi face cadastru

ro

29 Oct, 2010 03:18 2690 Marime text

Agigea_primar_Cristian_Carjaliu_012.jpgPrimăria Agigea va realiza cadastrul bunurilor imobile din domeniul public şi privat al comunei. Autoritatea locală organizează o procedură de achiziţie pentru selectarea unei firme care să efectueze aceste lucrări.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), comuna Agigea va achiziţiona servicii de cadastru şi topografie pentru bunurile imobile din domeniul public şi privat al unităţii administrativ-teritoriale. În urma procedurii de achiziţie se va încheia un acord-cadru. Valoarea estimată a lucrărilor este de 537.500 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 5 noiembrie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Agigea, din str. Bujorului nr. 11. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul va conta 70%, termenul de reacţie la comandă 15%, iar durata de execuţie 15%. Perioada previzionată pentru desfăşurarea acordului cadru este de 24 de luni.

Participanţii la licitaţie trebuie să aibă o cifră de afaceri medie anuală pe ultimii trei ani, în domeniul de activitate aferent obiectului contractului, de minim 300.000 lei. De asemenea, ofertanţii vor prezenta o listă a principalelor servicii similare prestate în ultimii trei ani şi vor face dovada încheierii, în ultimii trei ani, a cel puţin trei contracte de prestări de servicii similare, a căror valoare cumulată să fie de 180.000 de lei fără TVA.

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, ne-a declarat că aceste lucrări sunt foarte necesare, întrucât unitatea administrativ-teritorială pe care o reprezintă nu are cadastru. „Ne sunt necesare aceste lucrări şi pentru depunerea de proiecte cu finanţare europeană, dar şi pentru lotizarea nouă prin care vor fi date terenuri tinerilor în baza Legii 15. Se va face, de asemenea, şi cadastrul drumurilor de exploataţie de pe întreg teritoriul comunei", a precizat primarul comunei Agigea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii