Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

ro

13 Mar, 2024 15:26 1360 Marime text
PSD a făcut mai multe sondaje atât pentru desemnarea candidaților din județ, dar și pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța, însă nu se grăbesc să-și desemneze competitorii electorali.

În sondajul pentru Consiliul Județean Constanța au fost incluși doi primari, cel de la Limanu – Daniel Georgescu și cel din Agigea, Cristian Cârjaliu, deputatul Horia Țuțuianu, fost președinte al CJC în mandatul 2016-2020 dar și președintele organizației județene, senatorul Felix Stroe.

Potrivit prim-vicepreședintelui organizației județene, Daniel Georgescu, în cercetarea sociologică realizată pentru Primăria Constanța sunt mai multe nume: Liviu Brăiloiu, fost senator și prefect al județului Constanța, Horia Constantinescu, președinte ANPC, Costin Răsăuțeanu, fost viceprimar și actual consilier local municipal, Dan Georgescu, consilier local, deputatul Lucian Lungoci și fostul primar, Decebal Făgădău care în prezent nu mai este membru PSD.

În baza rezultatelor sociologice dar și a unei consultări cu conducerea centrală a partidului, social-democrații vor lua o decizie în privința celor care vor face tandemul pentru cele mai importante funcții la nivelul administrației publice locale de la nivelul județului Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii