Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, achitat! Reacția lui Felix Stroe

ro

01 Mar, 2024 14:43 991 Marime text
Tribunalul Constanța a decis vineri, 1 martie 2024, achitarea lui Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, județul Constanța, in dosarul in care a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial 
 
Decizia tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Legat de acest aspect, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a făcut o postare pe pagina de socializare. În mesajul său, Stroe a subliniat că a avut încredere în prezumția de nevinovăție a lui Cîrjaliu și că a fost acuzat de protejarea "penalilor" pentru această atitudine.


Iată postarea de pe pagina de socializare a lui Felix Stroe:

Sunt același Felix Stroe, cel care, în calitate de om dar și de președinte al PSD Constanța, mi-am PERMIS să cred în prezumția de nevinovăție a unui alt om, indiferent de funcția și calitatea sa politică.

Am fost atunci acuzat de unii - din presă și chiar din alte partide politice - că protejez și “acopăr penalii”!

Am avut răbdare și iată, acum, în cazul primarului PSD de Agigea, Maricel Cârjaliu, instanța a pronunțat… achitarea: “Achită pe inculpatul Cîrjaliu Cristian Maricel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz in serviciu, prevăzută de art.132 din Legea nr.78/2000”.

Continui să afirm că Justiția se face NUMAI în instanțe de judecată și nu la televizor sau în declarații politice populiste. Mai ales din partea unor partide care, între timp, s-au umplut de “penali”. Dar ai lor sunt mai pufoși și mai nevinovați decât cei vizavi de care s-a pronunțat deja instanța…

Și voi continua să pretind, în inconștiența mea, că orice om are dreptul la apărare și la prezumția de nevinovăție, până la proba contrarie!- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, achitat! (MINUTA)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii