Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizatorii Maratonului Nisipului, de la Mamaia, se aşteaptă la o participare numeroasă

ro

22 Mar, 2017 11:43 3216 Marime text

Ediţia a patra a Maratonului Nisipului, întrecere internaţională care va avea loc pe plaja de la Mamaia duminică, 26 martie, a fost prefaţată astăzi. Daniel Antonaru, preşedintele AS Sana Sport, a spus că se estimează o participare numeroasă, de peste 1.200 de iubitori ai mişcării.                       
 

„De la o alergare pe plajă, între prieteni, am ajuns la un fenomen sportiv internaţional. Sperăm ca şi la această ediţie să livrăm un eveniment de calitate, prin care să promovăm sportul individual şi în familie, dar şi staţiunea Mamaia“, a declarat Daniel Antonaru.


Maratonul Nisipului cuprinde atât probe competitive, pe distanţele de 42, 21 şi 10 kilometri, cât şi crosul „Family Run“, de un kilometru. Startul se va da de la scena din piaţeta Perla, la ora 10.00 (pentru probele competitive) şi de la ora 12.00 pentru Family Run. În ce priveşte participarea internaţională, concurenţii din Republica Moldova sunt cei mai numeroşi. Nu lipsesc nici alergători din Germania, Rusia, Grecia, Slovacia sau Suedia. 

Fondurile strânse în cadrul crosului Family Run vor fi direcţionate pentru reconstrucţia şi modernizarea Secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi şi a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, prin proiectul social iniţiat de Asociaţia Dăruieşte Aripi. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii