Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Loc nou de start la Maratonul Nisipului 2023 #Infinitrun. Care este termenul limită pentru înscrieri (GALERIE FOTO)

ro

26 Apr, 2023 11:28 1232 Marime text
 

Maratonul Nisipului se desfășoară și în acest an la Constanța, cu ediția numită #Infinitrun, care va avea loc sâmbătă, 29 aprilie.

Locul de start pentru evenimentul sportiv de anul acesta va fi plaja Zoom Beach, iar participanții vor avea parte de patru curse competitive: maraton (42km), semimaraton (21km), cros (10km), cursa populară (5km), precum și două curse destinate copiilor: Family Run și cursa specială "Campionii Școlii".

Ridicarea kiturilor de concurs pentru toate cursele va avea loc în zilele de joi (27 aprilie) și vineri (28 aprilie) între orele 10.00 și 21.00, în Vivo! Constanța – zona FOOD Court.

Cursele competitive vor avea startul la ora 10.00, cursa "Family Run" începe la ora 11.00, iar cursa "Campionii Școlii" este programată pentru ora 12.00.
 
În ceea ce privește distanțele de alergat pentru "Campionii Școlii", acestea sunt următoarele: pentru categoria de vârstă 5-6 ani, distanța este de 200 de metri, pentru 7-8 ani, distanța este de 300 de metri, pentru 9-10 ani, distanța este de 400 de metri, pentru 11-12 ani, distanța este de 600 de metri, iar pentru 13-15 ani, distanța este de 800 de metri.

Competiții sportive pentru copii și sprijin pentru copiii bolnavi de cancer

Cursa "Campionii Școlii" este o competiție individuală, organizată pe categorii de vârstă, prin care ne propunem să relansăm sportul la nivel de școală primară și gimnazială și să dezvoltăm spiritul competițional, precum și obiceiul copiilor de a participa la astfel de competiții sportive. Scopul nostru este, de asemenea, de a dota școlile participante cu materiale sportive prin rambursarea a 20 de lei din contribuția de participare de 40 de lei. Diferența este alocată pentru cheltuielile organizatorice (număr de concurs, tricou personalizat, medalie finisher și chip electronic de cronometraj pentru fiecare participant). Prima școală care va avea cei mai mulți participanți în cursă (copii care vor lua startul) va fi premiată cu articole sportive din suma colectată, se arată într-un comunicat.


Cursa "Family Run" este o cursă în echipă, cu 2-5 membri, care se va desfășura pe distanța de aproximativ 1 km și a cărei contribuție de participare de 40 de lei/participant este destinată să sprijine proiectul "Circuitul Încrederii și Speranței”. Acesta presupune ca echipe mixte ale Asociației "Dăruiește Aripi" și personalul medical specializat al secției de onco-hematologie pediatrică de la Constanța să se deplaseze la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea pentru procedurile care se pot efectua acasă în aceleași condiții sau chiar mai bune decât cele din spital.

Înscrierile la curse se mai pot face doar în Vivo! Constanța, până cel târziu în data de 28 aprilie 2023 sau până la completarea numărului maxim de locuri disponibile. În ziua competiției nu se vor face înregistrări în zona de start.

Maratonul Nisipului 2023 #INFINITRUN este un eveniment sportiv important pentru Constanța și regiunea Dobrogea, care încurajează practicarea sportului și dezvoltarea unui stil de viață sănătos.
 

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi pe 29 aprilie la Zoom Beach și să luați parte la cursele noastre, împreună cu familia și prietenii, se mai arată în comunicat.

Suntem extrem de încântați să anunțăm noua locație de start pentru Maratonul Nisipului 2023 #INFINITRUN, o locație verde, pe plajă, unde putem să le oferim participanților o experiență sportivă unică la Zoom Beach. Ediția a 8-a a acestui eveniment sportiv va fi una specială, cu patru curse competitive și două curse speciale care vor încuraja practicarea sportului și dezvoltarea unui stil de viață sănătos pentru toți participanții. Ne-am propus să facem din Maratonul Nisipului un eveniment de referință pentru Constanța și regiunea Dobrogea, iar anul acesta vom continua tradiția cu un program bogat în activități sportive. Cursa "Campionii Școlii" este o oportunitate unică de a încuraja copiii să își dezvolte spiritul competițional și de a promova sportul în rândul școlarilor din zona noastră. Totodată, cursa "Family Run" va fi o ocazie deosebită pentru toți cei care doresc să se implice într-o cauză nobilă, sprijinind proiectul "Circuitul Încrederii și Speranței" al Asociației „Dăruiește Aripi”. Vă asigurăm că am pregătit totul pentru a oferi participanților o experiență unică de alergare, plină de energie, soare și zâmbete. Suntem bucuroși să vedem că numărul de înscrieri este în creștere și ne dorim să creăm o comunitate puternică și unită în jurul acestui eveniment sportiv. Îi încurajăm pe toți cei interesați să se înscrie și să se alăture evenimentului nostru pe 29 aprilie la Zoom Beach, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive SanaSport, organizatorul evenimentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii