Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța S-a deschis procesul de înscriere pentru ediția a opta a Maratonului Nisipului (GALERIE FOTO)

ro

26 Feb, 2023 10:58 2588 Marime text
 


Ediția a opta a Maratonului Nisipului, singurul maraton din Europa de Sud Est care se desfășoară integral pe nisip, va avea loc sâmbătă, 29 aprilie 2023, pe plaja Neversea - plaja Reyna din Constanța.
 
Organizatorii au anunțat deschiderea procesului de înscriere, pe site-ul maratonulnisipului.ro.   
 

În luna februarie 2023, s-au împlinit 10 ani de la primul antrenament de alergare de grup organizat de către Asociația Sportivă SanaSport la Constanța. De atunci și până în prezent, asociația a promovat sportul și stilul de viață sănătos prin organizarea de evenimente sportive de succes. Una dintre cele mai așteptate întreceri ale anului este Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa de Sud Est, care se desfășoară integral pe nisip. Avem plăcerea să anunțăm deschiderea procesului de înscriere la ediția a 8-a a Maratonului Nisipului, intitulată #INFINITRUN, care se va desfășura sâmbătă, 29 aprilie 2023, pe plaja Neversea - plaja Reyna din Constanța, se arată înte-un comunicat.

 
Evenimentul este conceput pentru toți iubitorii de alergare, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau vârstă. Astfel, sunt pregătite mai multe probe, inclusiv cursa populară de 5 km, proba regină de maraton, cursa Family Run de 1 km și curse pe distanțe scurte dedicate copiilor și adolescenților în cadrul Campionii Școlii.
 

Invităm toți cei pasionați de alergare să se înscrie la ediția a 8-a a Maratonului Nisipului, care reprezintă un eveniment sportiv de referință și totodată un prilej de a sărbători deschiderea sezonului estival 2023. Cu fiecare pas alergat, dorim să ducem mai departe bucuria alergării către generația următoare. Așadar, invitația noastră se adresează tuturor celor care doresc să își ia porția de adrenalină și să simtă bucuria alergării într-un mediu unic - plaja nisipoasă, cu marele albastru în fundal și soarele în față, mai menționează sursa citată.

 

Cu mare entuziasm și optimism, suntem încântați să anunțăm a 8-a ediție a Maratonului Nisipului! Pentru noi, acest eveniment nu este doar o cursă, ci un prilej de a celebra spiritul sportiv și de a promova un stil de viață sănătos. În acest an, sub numele #INFINITRUN, dorim să ducem mai departe bucuria alergării către generația următoare și să facem din această ediție o experiență unică pentru toți participanții. Suntem foarte mândri să organizăm acest eveniment pe plaja Neversea - plaja Reyna din Constanța, unde alergătorii vor putea să simtă briza mării și să se bucure de un mediu unic pentru a alerga, cu peisaje pitorești și aer curat.. Acesta este un moment deosebit pentru Asociația Sportivă SanaSport, deoarece astăzi împlinim 10 ani de când am organizat primul antrenament de alergare de grup. De atunci și până acum, am crescut și am organizat mai multe evenimente de succes, dar Maratonul Nisipului este cel care ne-a consolidat poziția ca organizație sportivă de referință în regiune. În acest an, avem pregătite mai multe probe, inclusiv curse scurte pentru copii și adolescenți, precum și proba regină de maraton. Așadar, indiferent de nivelul de pregătire sau de vârstă, există o probă pentru fiecare participant. Invităm toți iubitorii de alergare să se alăture nouă în acest eveniment special, să se înscrie și să își ia partea de adrenalină și bucurie, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive SanaSport.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii