Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clasări pe podium pentru CS Medgidia la Maratonul Nisipului. Familia Dinu, pe primul loc la proba Family Run (GALERIE FOTO)

ro

30 Apr, 2023 12:25 1436 Marime text
 
Ediția a opta a Maratonului Nisipului, singura competiție din Europa de Sud-Est care se desfășoară integral pe nisip, la Constanța, le-a adus sportivilor de la CS Medgidia clasări pe podium și rezultate deosebite.
 
La proba „Family Run“, familia Dinu, compusă din Gheorghiță Dinu, Adriana Dinu și fetița lor, Adelina,a au obținut locul 1!
 

Micuța este antrenată de Andreea Georgescu și a fost realmente o competiție de succes pentru ea, având în vedere greutatea de a alerga pe nisip, dar și numărul mare de participanți care s-a aliniat la start, este mesajul CS Medgidia.

 
La proba de 10 km, Mariana Ciuraru a obținut locul 7 și Cristian Gurău locul 16.
 
La semimaraton (21 km), Ionuț Cristea s-a clasat pe locul 2, Răzvan Danis pe locul 7 și Gabriel Țuțuianu pe locul 27.
 
La marathon (42 km), Maricel Ionuță a terminat pe 5, „după o cursă nebună în care a tras din greu să obțină un loc fruntaș“.
 

Toți sportivii noștri și-au imbunătățit timpii de concurs față de ediția precedentă și suntem tare mândri de ei! Felicitări!, se mai arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, club sportiv care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


Constanța
Alergători de toate vârstele, participanți la Maratonul Nisipului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii