Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După campioană, întâlnesc o altă echipă tare Juniorii de la Tomitanii se duelează cu Sportul Studenţesc la Constanţa

ro

24 Sep, 2016 00:00 2331 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa găzduieşte, astăzi, de la ora 13.00, partida de rugby Tomitanii - Sportul Studenţesc Bucureşti, din etapa a doua a Diviziei A (eşalonul al treilea din România). Echipa gazdă (multiplă campioană naţională şi medaliată la nivel juvenil) e alcătuită numai din juniori, în vreme ce Sportul Studenţesc, formaţie experimentată, este medaliata cu bronz a ediţiei trecute de campionat.
 
Totuşi, Tomitanii speră să facă o figură frumoasă, aşa cum a fost în runda trecută, în fieful campioanei Griviţa Bucureşti, care s-a impus cu 24-15, însă după ce constănţenii au condus în minutul 60 cu 15-7! Aceasta în ciuda faptului că Tomitanilor le-au lipsit nouă titulari (Militaru, Creţu, Chiru, Alexe, Lolea, Cucoş, Burlacu şi Părăleşte au fost la lotul naţional, iar căpitanul de echipă, Oţelea, a fost accidentat, urmând să revină săptămâna viitoare).
 
„Vom avea meci greu cu Sportul Studenţesc, o formaţie de seniori, masivă, cu unii dintre jucătorii care au trecut şi prin Super-Ligă şi care, acum, la sfârşitul carierei, s-au reorientat către o echipă de Divizia A. Va fi tinereţea unor rugbyşti de 18 - 19 ani contra experienţei. Sperăm să facem însă un joc bun, ca şi cu Griviţa“, a declarat antrenorul Tomitanilor, Cristian Cojocaru, care se va putea baza pe cei opt elevi ai săi de la lotul naţional ce au lipsit contra Griviţei.

Sursa foto: RC Griviţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii