Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a obţinut 15 medalii la Cupa Colosseum, de la Ploieşti

ro

04 Dec, 2017 00:00 2274 Marime text
Luptătorii de la CS Năvodari au cucerit 15 medalii (11 de aur, două de argint şi două de bronz) la prima ediţie a Cupei Colosseum (la amatori), de la Ploieşti, întrecere organizată la Kempo K-1, Semi-contact şi Gladiator.
 
„A fost o competiţie foarte bine organizată şi le mulţumim lui Gabriel Georgescu şi lui Stelu Felix pentru invitaţie. Au participat peste 300 de sportivi. La unele categorii, au fost câte 12 sportivi, iar melodiile obţinute de noi au fost muncite din greu! Am concurat cu 15 sportivi, obţinând 15 medalii, dar aceasta nu înseamnă că a fost uşor. Cine a fost acolo a văzut că pentru o medalie de bronz s-au câştigat două meciuri. Satisfacţia mea personală a fost că toţi cei care luptau contra CS Năvodari intrau timoraţi. Şi am rămas uimit când câţiva părinţi ai adversarilor noştri au venit la mine şi mi-au spus: «Domnule, deschideţi o sală şi la noi în Bucureşti, să putem aduce copiii la dumneavoastră!». Eu voi rămâne însă la Năvodari şi voi continua ca şi până acum să scot campioni. Mulţumesc conducerii CS Năvodari şi Primăriei oraşului Năvodari pentru sprijinul acordat“, a declarat Marcel Jipeanu, cel care-i pregăteşte pe sportivii de la CS Năvodari.
 
Gruparea din Năvodari încheie anul 2017 cu întrecerea de la Fântânele, programată pe 9 decembrie. În aceeaşi zi, un sportiv al CS Năvodari, Petrică Purcaru, va evolua într-o gală la Chişinău.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii