Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box Sportivi de la CS Năvodari, convocați la lotul național de juniori

ro

22 Jun, 2023 00:00 1280 Marime text
  • La clubul din județul Constanța, sportivii sunt pregătiți de antrenorii Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu.  
 
Trei sportivi de la secția de box a CS Năvodari, Rocio Trigos Bucur, Denisa Elena Manu și Edwin Petrea, au fost convocați la lotul național de juniori al României pentru o acțiune care se desfășoară începând cu 26 iunie în București, la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu“.
 
„Le urăm succes și suntem mândri de ei!“, este mesajul CS Năvodari. La clubul din județul Constanța, sportivii sunt pregătiți de antrenorii Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu. Recent, la Mangalia s-a desfășurat Cupa Litoral, cu participarea a peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară. Evenimentul s-a derulat timp de trei zile, pe ringul instalat în fața Casei de Cultură din municipiu. CS Năvodari a participat la competiție cu 11 sportivi (nouă băieți și două fete), care, în urma unor evoluții apreciate, au obținut 11 medalii (șase de aur, patru de argint și una de bronz). S-au clasat pe locul întâi Fabian Jipeanu, Rahim Ali, Eduard Căpățînă, Eduard Șchiopu, Robert Munteanu și Rocio Trigos Bucur. Medaliile de argint le-au revenit Mariei Chiricheș, lui Andrei Ilinca, lui Daniel Cioabă, lui Ionuț Străinu, iar pe treapta a treia a podiumului s-a clasat Rareș Ispas.  
 
În două finale s-au întâlnit pe ring sportivi de la CS Năvodari, Eduard Șchiopu cu Ionuț Străinu și Rocio Trigos Bucur cu Maria Chiricheș. Pentru Rocio Trigos Bucur a fost o verificare utilă înaintea Campionatelor Europene, programate la Ploiești, între 19 și 30 iulie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Năvodari)
 
Citește și:
 
CS Năvodari
Maria Cimpoeru a urcat pe podium la Europenele de box. „Suntem mândri de tine!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii