Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box Medalii pentru CS Năvodari la Cupa României

ro

04 Jul, 2023 10:53 1182 Marime text
 
Aur, argint și bronz pentru CS Năvodari la Cupa României de box!
 
CS Năvodari a obținut trei medalii (una de aur, una de argint și una de bronz) la Cupa României la box, întrecere rezervată cadeților și categoriei seniori Under-22, care s-a disputat la Tg. Jiu.
 
Clubul din Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) a participat cu șase sportivi, iar trei dintre ei au reușit să urce pe podium: David Neagu – medalie de aur, Eduard Șchiopu – medalie de argint și Adrian Dârna – medalie de bronz.
 
Daniel Cioabă, Andrei Ilinca și Ionuț Străinu au fost și ei aproape de medalii, clasându-se pe locul cinci.
 

Un rezultat bun, cu trei medalii, ținând cont, că aproape toți dintre tinerii boxeri de la clubul nostru s-au aflat la prima competiție oficială. Sportivul David Neagu, câștigătorul Cupei României și-a asigurat participarea la Campionatul European programat în Slovenia, în luna august, iar Eduard Șchiopu va susține un meci de selecție pentru participarea la Campionatul European, dar la o categorie mai mică de greutate.

 
În această perioadă, la Poiana Brașov este programat un cantonament pentru Campionatul European de junior, la care CS Năvodari are trei sportive convocați, Maria Bucur Trigos, Elena Manu și Edwin Petrea.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:

 
Box
Sportivi de la CS Năvodari, convocați la lotul național de juniori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii