Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CS Năvodari box Rocio Trigos Bucur și Denisa Manu, în finala Campionatului European (GALERIE FOTO)

ro

28 Jul, 2023 11:41 1659 Marime text


Sportiva Rocio Trigos Bucur, de la CS Năvodari, s-a calificat în finala Campionatului European de box pentru juniori, de la Ploiești, urmând a lupta pentru aur, la categoria 54 kg, cu reprezentanta Ucrainei.

O altă sportivă de la CS Năvodari, Denisa Manu (categ. +80 kg), evoluează astăzi, 28 iulie 2023, în semifinală.

Rocio Trigos Bucur și Denisa Manu sunt pregătite la club de Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu, iar la lot antrenorii sunt Adrian și Mihaela Lăcătuș, Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin.
 

Trigos Bucur Rocio este pentru a doua oară într-o finală europeană, de data aceasta sper să câștigăm medalia de aur, luptam contra Ucrainei, dar este o sportiva puternică si ambițioasă și vom câștiga! Mai avem inca o speranță si cu sportiva Manu Denisa care va lupta în semifinal. Multumim antrenorilor lotului national de box feminin pentru încredere, maestrii Adrian si Mihaela Läcätuș, maestrul Costantin Gălbenușe si Luminița Turcin. O echipa de învingători!, a declarat Marcel Jipeanu.

UPDATE:
 
Și Denisa Manu s-a calificat în finală, în care va întâlni reprezentanta Turciei.
 

O zi istorică pentru Năvodari. Avem calificate două sportive în Finala Campionatului European de Box. Sunt foarte mândru de sportivele mele care reprezintă cu mândrie România la acest Campionat European. Visul Continuă, un oraș mic, copii cu suflet mare, suflete de Campioni, am ia menționat Marcel Jipeanu.


Sursa foto: Facebook (Fabian Jipeanu, Mihaela Nicoleta Bucur)
 
Citește și:

 
Box
Sportivi de la CS Năvodari, convocați la lotul național de juniori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii