Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Formula perfectă la Kempo Năvodari!“. Centuri XFC și alte medalii, cucerite la întrecerea mondială de la Roma

ro

25 Oct, 2022 00:00 1775 Marime text

 
  • Pe lângă participarea deosebită din competiție, sportivii de la clubul din Năvodari au făcut și vizite la Colosseum și Vatican, rămânând cu amintiri plăcute din Italia.
 
15 sportivi de la CS Năvodari, pregătiți de antrenorul Marcel Jipeanu, au participat, în capitala Italiei, Roma, la întrecerile Campionatului Mondial XFC, care a reunit peste 800 de sportivi din 15 țări.
 
În cele două zile de competiții, luptătorii clubului din județul Constanța au avut evoluții reușite, cucerind 24 de centuri XFC și clasându-se de șase ori pe locuri doi. În prima zi, sâmbătă, sportivii de la CS Năvodari au câștigat la Kempo nouă centuri și patru medalii de argint. Centurile XFC le-au revenit lui Fabian Jipeanu, Eduard Căpățână, Patrick Ilinca, Cristian Tăbîrcă, Robert Șchiopu, Alin Buzoianu, Nadia Cojocariu, Maria Trigos și Maria Cimpoeru. Daniel Cioabă, Ianis Călin, Andrei Ilinca și Andreea Ghiță s-au clasat pe locul secund.
 
În a doua zi, au urmat alte victorii pentru luptătorii de la CS Năvodari, la box: Fabian Jipeanu - centură XFC, Eduard Căpățână - centură XFC, Daniel Cioabă - două centuri XFC, Cristian Tăbîrcă - centură XFC, Alin Buzoianu - centură XFC, Damian Ungureanu - două centuri XFC, Maria Trigos - centură XFC, Nadia Cojocariu - centură XFC, Andrei Ilinca - locul 1, Eduard Șchiopu - locul 1, Robert Șchiopu - locul 1, Ianis Călin - locul 1, Andreea Ghiță - locul 1 și Luca Balaș - centură XFC.
 
„Orașul Năvodari nu a avut niciodată în istoria sa un asemenea rezultat. Mulțumim tuturor celor care ne sunt aproape și ne susțin! Ceva mai frumos nu se putea, am vizitat Colosseum, am vizitat Vaticanul, ne-am distrat, am luptat, am câștigat! Formula perfectă la Kempo Năvodari!“, a declarat antrenorul Marcel Jipeanu.
 
„Rezultatul final este unul remarcabil pentru sportivii de la CS Năvodari, 24 de centuri XFC și 6 locuri doi în această competiție puternică, de nivel mondial. Pe lângă rezultatele foarte bune, copiii au făcut vizite la Colosseum și Vatican, rămânând cu amintiri frumoase de la Campionatul Mondial XFC“, este și mesajul de pe pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
Citește și:
 
CS Năvodari
Luptătorul Fabian Jipeanu, de la joaca de-a Van Damme la aurul mondial. De trei ori pe locul întâi în Ungaria!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii