Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxeri de pe litoral, medaliați la Campionatul Național de juniori (GALERIE FOTO)

ro

15 Nov, 2022 14:20 1721 Marime text
 
La Campionatul Național de box pentru juniori, desfășurat la Brăila, au urcat pe podium și trei sportivi din județul Constanța, doi de la CS Năvodari și unul de la CS Farul Constanța, toți obținând medalia de bronz.
 
Este vorba de Aaron Leonardo Măcăilă (categ. 75 kg) și Damian Ioan Ungureanu (categ. +80 kg), legitimați la CS Năvodari (antrenori, Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu), și de George Edmond Maradin (categ. 50 kg), de la CS Farul (antrenori, Mihai Constantin și Ionuț Gheorghe).

Altfel, sportiva Maria Cimpoeru, de la CS Năvodari, participă la Campionatul Național de tineret, întrecere care se dispută în această perioadă în Spania, la Alicante.

Sunt mândru de tine, Maria, și îți urez multă baftă în această aventură! Ești prima sportivă din Constanța care participă la un Campionat Mondial, este mesajul lui Marcel Jipeanu.


La Campionatul Mondial participă și Alexandru Buleu, de la CS Farul (antrenor, Mihai Constantin), care va boxa în primul meci cu un sportiv din Ungaria, astăzi, de la ora 15.30.

Sursa foto: CS Farul Constanța și Facebook (Marcel Jipeanu, Federația Română de Box)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii