Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet şi distracţie. Show de show! „Pescăruşii“ şi „Delfinii“ se înfruntă la Constanţa în All Star Game

ro

16 Dec, 2017 00:00 2602 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, marţi, 19 decembrie, de la ora 19.00, o nouă ediţie a All Star Game din baschetul constănţean, un proiect realizat de Asociaţia Judeţeană de Baschet, cu sprijinul mai multor parteneri, printre care şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Se anunţă un show deosebit, în program fiind incluse, pe lângă meciul propriu-zis de baschet, şi multe momente artistice, concursuri, surprize, sesiune de dunk-uri, lupte de gladiatori, dar şi o campanie de strângere de jucării şi dulciuri pentru copiii aflaţi în nevoie. Se vor acorda premii, într-un spaţiu special amenajat se vor putea face poze personalizate cu ocazia evenimentului şi e posibil să fie şi un tărâm magic al baschetului, cu un magician pentru copii.

 Intrarea este liberă 

„Am ajuns la un nivel deosebit. Ne mândrim cu acest eveniment, unul de tradiţie la Constanţa, care a prins la public. An de an, a crescut numărul spectatorilor. Nu sunt multe oraşe în România care au un astfel de show, cu o asemenea amploare. Ne dorim să umplem sacul lui Moş Crăciun şi să aducem un zâmbet pe chipul copiilor la care ne gândim. Vor fi câteva ore de baschet şi distracţie. E foarte multă lume implicată şi cred că va fi un nou eveniment reuşit. Aşteptăm publicul constănţean în număr cât mai mare, intrarea fiind liberă, ca de obicei“, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa.

E posibil să evolueze şi Jeremy Booth 

În All Star Game se vor înfrunta echipele „Pescăruşii“ şi „Delfinii“, formate din jucători ai Ligii de Baschet Amator Constanţa (unii dintre ei evoluând şi la BC Athletic, în Liga 1), dar au fost invitaţi să joace şi reprezentanţi ai altor sporturi (handbal, box). Dacă vedeta BC Athletic Jeremy Booth se va simţi bine fizic (momentan, e accidentat uşor), va face parte din una dintre echipe. Micile gimnaste din programul „Ţară, ţară, vrem campioane“ vor avea un moment artistic, iar fetele de la United Girls (majoretele Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa, coordonate de Magda Martinescu) şi trupa de dans a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, coordonată de Janet Hârbu, vor fi şi ele incluse în program. La pauză, spectatorii vor arunca jucăriile pe parchetul Sălii Sporturilor, urmând ca apoi acestea să fie donate copiilor de la centrele de plasament.

„Împreună putem face lucruri frumoase şi bune“

„În prag de sărbători, ne gândim din ce în ce mai mult să fim mai buni. Cred că aceasta este esenţa evenimentului sportiv de pe 19 decembrie, unul minunat, pe care DJST îl sprijină şi în acest an. Împreună putem face lucruri frumoase şi bune, pentru a aduce fericire în sufletele copiilor“, a spus Mariana Solomon, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii