Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:49 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Richard McCalop - „Atmosferă incredibilă“ „Delfinii“ şi „Pescăruşii“ au făcut show la Constanţa, în All Star Game (galerie foto)

ro

12 Dec, 2016 00:00 2798 Marime text
Spectacolul baschetbalistic All Star Game, de la Constanţa, a suscitat un interes deosebit în rândul spectatorilor, care au urmărit, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor, pe parcursul mai multor ore, pe lângă partida stelelor din Liga de Baschet Amator a Constanţei, un meci de copii şi unul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, dar şi concursuri şi surprize pentru public şi momente de dans.
 
Cei care au venit la show au răspuns pozitiv invitaţiei organizatorilor de a aduce jucării (de pluş ori de altă natură), care vor fi donate copiilor de la centre de plasament. Startul All Star Game a fost dat de cântăreaţa constănţeană Alexandra Stan. Un alt invitat special, baschetbalistul american Richard McCalop (23 de ani, 2,03 m), de la echipa Cuza Sport Brăila, a făcut spectacol atât în meciul stelelor, evoluând, pe rând, la ambele echipe, cât şi la concursul de dunk-uri. „A fost o atmosferă incredibilă. Publicul constănţean ştie baschet şi iubeşte acest sport. Voi reveni mereu cu plăcere la Constanţa pentru acţiuni de acest gen“, a declarat Richard McCalop.

„Publicul, de nota 20“

All Star Game le-a revenit „Delfinilor“ (Alexandru Liţă, Radu Nicola, Traian Ciubotă, Alin Brătianu, Alexandru Olteanu, Vlad Mihai, Mihai Gheorghiade, Marian Şerban, Bogdan Stăruială, Andrei Cârlioru, Richard McCalop), care au învins cu 103-101 „Pescăruşii“ (Ion Neagu, Adrian Trandafir, Claudiu Filip, Bogdan Călin, Dan Butnaru, Vlad Adam, Arnold Moldovan, Robert Solomon, Radu Popescu, Costin Gârbă, Richard McCalop). „Doar prin astfel de evenimente putem repune baschetul constănţean pe hartă. Sunt sigur că, în câţiva ani, vom reveni în prima ligă. Suntem datori publicului constănţean, care, în această seară (n.r. sâmbătă), a fost de nota 20“, a spus Adrian Trandafir.

Cea mai reuşită ediţie

„A fost cea mai reuşită ediţie de până acum. Am avut de toate. Sunt extrem de emoţionat. Richard a făcut show şi le promite constănţenilor că va reveni la Constanţa, şi nu doar la All Star Game“, a punctat Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. „Super show!”, a apreciat evenimentul Mariana Solomon, directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa.

„Atmosferă de vis, concursuri, momente emoţionante…“

La All Star Game au participat şi reprezentanţi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa. „Instituţia noastră de învăţământ are elevi model şi, în cadrul acestui eveniment, am avut oportunitatea să promovăm un mod de viaţă sănătos, prim mişcare şi dans. Trupa noastră, Just Us, şi grupul de gimnastică aerobică Champions, din care fac parte campionii mondiali ai Constanţei (printre ei, şi elevii noştri), au participat la acest eveniment. Atmosferă de vis, concursuri, momente emoţionante… Toate acestea au condus la un eveniment reuşit. Sunt mândră de elevii mei şi le mulţumesc tuturor pentru implicare şi susţinere”, a declarat Janet Hârbu, profesor la „Mihai Eminescu”.

BC Athletic revine şi câştigă

Ieri, în Liga 1 de baschet masculin, BC Athletic Constanţa a învins pe teren propriu Phoenix II Galaţi cu scorul de 74-68. „Cu un avans de zece puncte la pauză pentru Phoenix II Galaţi, 31-21, BC Athletic revine în meci şi câştigă cu scorul final de 74-68. Un weekend plin de baschet, cu un public fantastic, care ne-a susţinut tot timpul! Mulţumim! Împreună suntem Baschet Made in Constanta. Hai Athletic!“, au postat pe Facebook oficialii clubului constănţean.
Sursa foto: Facebook 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii