Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se anunţă un spectacol deosebit la All Star Game, sărbătoarea baschetului constănţean

ro

15 Dec, 2017 14:08 1992 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, marţi, 19 decembrie, de la ora 19.00, o nouă ediţie a All Star Game din baschetul constănţean.

Se vor înfrunta echipele „Pescăruşii“ şi „Delfinii“, formate din jucători ai Ligii de baschet Amator Constanţa (unii dintre ei evoluând şi la BC Athletic, în Liga 1), dar au fost invitaţi să joace şi reprezentanţi ai altor sporturi.

Se anunţă un show deosebit, în program fiind incluse, pe lângă meciul propriu-zis, concursuri, surprize, dar şi o campanie de strângere de jucării pentru copiii aflaţi în nevoie.

Am ajuns la un nivel deosebit. Ne mândrim cu acest eveniment, unul de tradiţie la Constanţa, care a prins la public. Ne dorim să umplem sacul lui Moş Crăciun şi să aducem un zâmbet pe chipul copiilor, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Constanţa.

Este un eveniment minunat, pe care DJST îl sprijină şi în acest an. Împreună putem face lucruri frumoase şi bune, pentru a aduce fericire în sufletele copiilor, a spus şi Mariana Solomon, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii