Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A intrat în vigoare hotărârea de Guvern prin care FC Farul i se revocă dreptul de folosinţă gratuită asupra bazei sportive de la Constanţa

ro

12 May, 2017 16:37 6142 Marime text
Hotărârea de Guvern privind revocarea dreptului de folosinţă gratuită al Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa asupra unui bun imobil aflat în proprietatea publică a statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa (baza sportivă Farul Constanţa, amplasată la adresa - str. Primăverii nr. 2) a intrat în vigoare astăzi, prin publicarea în Monitorul Oficial.
 
„În temeiul art. 108 din Constituţia Românei, republicată, şi al art. 874 din Legea nr. 287/2009 privind Codul Civil, republicată, cu modificările ulteerioare, Fuvernul României adoptă prezenta hotărâre:
 
Art. 1 - La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se aprobă revocarea dreptului de folosinţă gratuită a Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa asupra unui bun imobil aflat în proprietatea publică a statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, prevăzut în anexa la Hotărârea Guvernului nr. 666/2001 privind darea în folosinţă gratuită a unui imobil, propiretate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa.
 
Art. 2 - Datele de identificare ale imobilului prevăzut la art. 1 asupra căruia se revocă dreptul de folosinţă gratuită al Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa sunt prevăzute în anexa care face parte in tegrantă din prezenta hotărâre.
 
Art. 3 - Predarea - preluarea imobilului prevăzut la art. 1 se afce pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri“, se arată în hotărârea de Guvern.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii