Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podul de la Agigea intră în reparaţii capitale

ro

12 Mar, 2011 00:56 5065 Marime text
cap_7.jpgPodul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră în vecinătatea localităţii Agigea va intra în reparaţii capitale.

Administraţia locală a comunei Agigea a închiriat un teren în suprafaţă de 1.000 mp Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, necesar organizării de şantier în acest sens.

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, Aidîn Ibram, ne-a declarat că podul va fi reparat integral. „Se vor verifica aparatele de reazem, cablurile şi presiunea existente, iar acolo unde va fi nevoie vor fi înlocuite anumite componente. Se va realiza vopsirea infrastructurii metalice, iar la sfârşitul tuturor lucrărilor prevăzute a fi efectuate se va reface şi îmbrăcămintea asfaltică", a precizat directorul DRDP Constanţa. Aidîn Ibram a adăugat că durata contractului, în care vor fi efectuate toate aceste lucrări, este de 730 de zile. Firma desemnată prin licitaţie să se ocupe de repararea integrală a podului de la Agigea este Bilfinger Berger România, valoarea contractului fiind de 4.720.605 euro cu TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sdssds 13 Mar, 2011 19:36 exact acum v-ati gasit cand vine vara si se merge bara la bara. mai bine mai construiati un pod incompetentilor