Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna, în viaţa de zi cu zi Cum ne influenţează tranzitul Lunii prin semnele zodiacale

ro

04 Aug, 2011 00:00 8267 Marime text
luna_in_zodii.jpgÎn astrologie, Luna guvernează emoţiile, sentimentele, partea noastră instinctuală, nevoile noastre primare. Fiind cea mai rapidă „planetă" din astrologie, ea poposeşte în fiecare semn zodiacal doar aproximativ două zile, influenţând ca atare şi emoţiile noastre. În principiu, cele mai bune zile sunt atunci când Luna traversează zodia în care suntem născuţi. Spre exemplu, un Rac va fi mai încrezător în forţele proprii, cu mai multă energie şi chef de viaţă, în momentele în care Luna se află tot în Rac. Pe de altă parte, în momentul în care Luna se află în zodia opusă (în acest caz, Capricornul. În caz că nu sunteţi siguri, este a şasea zodie de la cea în care sunteţi născuţi), Racii nu vor prea fi în apele lor, şi ar putea întâmpina dificultăţi în relaţiile cu ceilalţi.

Luna în Berbec:

O perioadă foarte bună pentru a face mişcare şi a începe lucruri noi în viaţă, de a face cuceriri. Dacă vrem să mergem la sală, acum este momentul ideal. De asemenea, este momentul pentru a ne pune în aplicare ideile, să pornim o nouă afacere, etc. Atenţie însă, pentru că în zilele în care Luna traversează zodia Berbecului suntem mai competitivi, agresivi şi există riscul să ne certăm cu apropiaţii.

Luna în Taur:

Zile bune pentru relaxare şi vindecare. Este o perioadă în care ar trebui să avem mai multă grijă de trupul nostru, să ne răsfăţăm cu mai mult somn, cu mâncare bună şi cu o companie plăcută. Luna în Taur este extrem de senzuală, aşa că serile romantice sunt de vis!

Luna în Gemeni:

Când Luna traversează zodia Gemenilor, este un moment bun pentru a comunica cu lumea în general. Vorbim mai mult la telefon, prin email, sau pur şi simplu cu vecinii şi prietenii. Punem planuri la cale. Este un moment perfect pentru a începe un curs, pentru a învăţa lucruri noi.

Luna în Rac:

În momentul în care Luna se află chiar în zodia pe care o guvernează, adică Racul, este cazul să dăm frâu liber sentimentelor. Să ne gândim la ce ne face cu adevărat să ne simţim fericiţi şi în siguranţă. O idee bună ar fi să ne sunăm părinţii sau să organizăm o masă în familie.

Luna în Leu:

Când Luna se află în strălucitorul semn al Leului, este momentul să ieşim în evidenţă! Deci, să ne aranjăm şi să ieşim în oraş. Leul este şi zodia romantismului şi a creativităţii, ca atare, cresc şansele de a întâlni pe cineva special.

Luna în Fecioară:

Aveţi grijă la detaliile vieţii de zi cu zi când Luna este în Fecioară. Acum este momentul să ne reorganizăm bugetul, să facem monetarul după nopţile de petrecere când Luna a fost în Leu, să plătim facturi şi să facem curăţenie generală. În plus, atenţie la serviciu, pentru că şefii sunt cu ochii la detalii şi pe ceas!

Luna în Balanţă:

Mai multă armonie în relaţiile cu ceilalţi - asta avem de făcut când Luna este în Balanţă. Este momentul în care putem vedea exact ce ne lipseşte pentru a avea o viaţă echilibrată. De asemenea, suntem mai sociabili, mai dispuşi la compromisuri. Discuţiile pe tema parteneriatelor şi contractelor sunt mult mai uşoare şi mai fructuoase în zilele cu Luna în Balanţă.

Luna în Scorpion:

Zilele cu Lună în Scorpion sunt oarecum dificile, deoarece au o puternică încărcătură emoţională. Totuşi, este un moment în care putem să scăpăm de nişte gânduri negative sau de obiceiuri dăunătoare, cum ar fi fumatul. De asemenea, este mai degrabă o perioadă bună pentru întâlniri cu persoanele foarte apropiate decât pentru petreceri.

Luna în Săgetător:

Zilele când Luna se află în Săgetător sunt perfecte pentru aventură, învăţat lucruri noi sau plecare în vacanţe. Dacă avem de dat examene în această perioadă, avem mai mari şanse de a le trece, deoarece reuşim să facem mai uşor conexiuni. Putem să plănuim multe activităţi, cât mai diverse, deoarece resursele de energie sunt foarte mari!

Luna în Capricorn:

Muncă asiduă şi o abordare realistă, pragmatică a vieţii - aceasta este descrierea zilelor în care Luna se află în Capricorn. Avem suficientă ambiţie şi perseverenţă pentru a duce le bun sfârşit nişte proiecte mai complicate de la muncă. Şi, dacă ne simţim puţin cam trişti, e cazul să rămânem cu ochii pe scopul final.

Luna în Vărsător:

Întâlnirile cu tot felul de oameni, cu păreri dintre cele mai diverse sunt binevenite în perioadele cu Luna în Vărsător. Suntem foarte curioşi şi intuitivi, găsim mult mai uşor soluţii la nişte probleme din viaţa noastră. În plus, comunicarea prin mijloace electronice funcţionează foarte bine acum!

Luna în Peşti:

În zilele cu Lună în Peşti visăm mai mult cu ochii deschişi. Imaginaţia noastră funcţionează la cote maxime - este un moment bun pentru a ne exprima latura artistică. Pe de altă parte, nu suntem foarte pragmatici, aşa că, pentru punerea în practică a acestor idei ar trebui să aşteptăm, din nou, Luna în Berbec!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii