Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de asistenţa aplicaţiilor informatice la CET Palas

ro

03 May, 2011 02:29 1776 Marime text
CET_cet.jpgElectrocentrale Bucureşti SA a predat aceleiaşi firme ca şi anul trecut, Mikon Systems SRL, contractul privind asistenţa tehnică şi serviciile de întreţinere pentru aplicaţiile informatice de la CET Palas, surprinzător, pentru aceeaşi sumă din contractul precedent.

Potrivit datelor, din cadrul sistemului informatic la care se va acorda asistenţă tehnică fac parte sistemul de măsura pe contor CET Palas pentru energia electrică, termică, combustibili şi apă, sistemul de achiziţie parametri de funcţionare a grupurilor energetice şi a instalaţiilor tehnologice, programul de calcul al regimului de funcţionare a CET Palas şi a aplicaţiei pentru determinarea consumurilor specifice pe grupurile energetice.

Valoarea totală finală a contractului care a fost predată către societatea Mikon Systems SRL este de 125.491 de lei fără TVA, firma bucureşteană fiind singura care a depus oferta pentru această procedură de licitaţie. De altfel, firma a fost cea care s-a ocupat de acest contract şi anul trecut, valoarea totală a contractului fiind aceeaşi.

Potrivit www.vrajitorul.eu, societatea a fost înfiinţată în 1999, actualul administrator fiind Constantin Alexandru, cel care este şi asociat al firmei, alături de Carmen Alexandru, probabil soţia sa. Firma are ca obiect „Activităţi de realizare a soft-ului la comandă".

Potrivit actului adiţional publicat în Monitorul Oficial al României 1411/2001, din firmă s-a retras în februarie 2001 unul dintre cei care au fondat firma, Josan Mitrofan, cetăţean român, domiciliat în SUA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii